top of page

Naše vodilo je ustvarjanje vrtov in zelenih površin, ki z zrcalijo želje, potrebe in način življenja naročnika.  Obenem so oblikovno dovršene, funkcionalne ter v skladu z obkrožajočim prostorom in arhitekturo. V prostoru in v vrtovih ustvarjamo podobe, ob katerih se razveseli srce in spočije oko. V prostor vnašamo dinamiko spreminjanja narave in letnih časov, gibanje, strukturo, oblike, lepo in naravno.

O NAS

Naše vodilo je ustvarjanje vrtov in zelenih površin, oblikovno dovršenih, funkcionalnih ter v skladu z obkrožajočim prostorom in arhitekturo, ki zrcalijo želje, potrebe in življenjski slog naročnika. V prostoru in v vrtovih ustvarjamo podobe, ob katerih se razveseli srce in spočije oko. V prostor vnašamo dinamiko spreminjanja narave in letnih časov, gibanje, strukturo, oblike, lepo in naravno.

BERNARDA
STRGAR

Bernarda Strgar, univ. dipl. biologinja,  se je po 15 letih dela s trajnicami, ki je zajemalo gojitev trajnic, vodenje vrtnarije, sodelovanje z arhitekti in krajinskimi arhitekti pri načrtovanju s trajnicami, pisanje člankov in knjig,  številna predavanja ter radijske  in televizijske nastope, nadgradila svoje delo s študijem vrtnega oblikovanja v Veliki Britaniji. Zaključila ga je v Londonu, na London College of Garden Design in od takrat se skupaj s sodelavci posveča oblikovanju zelenih površin ter vrtov.

Izobrazba:

Univerza v Ljubljani

Biotehniška fakulteta / Oddelek za biologijo

London College of Garden Design 

Velika Britanija

 

bottom of page